Do what you love

Kuvankaappaus 2014-2-25 kello 17.55.26.png

Yhdessä valokuvaajaystäväni Arin kanssa olemme kuvailleet yhteisiä projekteja satunnaisesti. Tutustuimme vuosia sitten töiden kautta, ja huomasimme jakavamme samankaltaisen visuaalisen näkemyksen. Nyt kun opiskeluni ovat ohi ja taas on hieman enemmän vapaa-aikaa, olemme startanneet yhteistä kuvaprojektia. Projekti ei ole ihan muotoutunut, mutta luulen, että ajan kuluessa idea vielä kirkastuu :) Ensin tehdään pohjatyötä ja suunnitellaan.

On jotenkin mieletön fiilis yhteistä kuvauspäivää aloitellessa, juodaan kahvia ja höpötellään mallin kanssa. Mallit ovat ystäviä; ammattilais- tai tavismalleja. Päivän aikana meikkaamisen ja kampaamisen lisäksi tulee paljon silitettyä, (juotua kahvia), pideltyä reflaa, juteltua halutusta fiiliksestä. Päivän jälkeen on takki tyhjä, mutta niin uskomattoman hyvä fiilis kaikesta. Ja sitten kun näkee ensimmäiset kuvat ja tuntee sen onnistumisen läikähdyksen... Muun muassa nämä hetket ovat niitä, jonka takia tähän ammattiin lähdin.