Blushing bride

Kuvankaappaus 2014-2-23 kello 19.47.10.png

Ensimmäisenä ei tästä ysärille jämähtäneestä tennaritytöstä uskoisi, mutta mä rakastan häitä! Kaikkea ihanaa ja söpöä ja kimaltelevaa ja kukkia ja ilmapalloja ja raketteja. Ihan kaikkia pieniä yksityiskohtia, mitä voi tuon aiheen ympärille keksiä vaikka miten paljon.

Siksi olinkin niin tohkeissani, kun minut yhytettiin yhteen Hey Lookin mimmien kanssa. Hey Look järjestää tapahtumia, ja tekee muun muassa hääsuunnittelua. Heidän sivuiltaan löytyy inspiroivia kuvia niin yritystilaisuuksien ilmesuunnittelusta kuin yksityishenkilöiden juhlapäivistä.

Sovimme, että teemme DIY-jutun raikkaasta häämeikistä ja kalanruotoletistä. Yhtenä uskomattoman aurinkoisena pakkaspäivän aamuna menin Hey Lookin toimistolle, jossa sain meikata ja kammata luonnonkauniin Veeran. Luonnolliseen lookiin sopivat Minnan kauniit puvut ja pakkasessa värjotellyttä Veeraa lämmittivät Marita Huurinaisen eettiset turkikset.

DIY-juttu on luettavissa kokonaisuudessan Best Day Ever -blogissa.

Kuvat Hey Look